Blog

3e Kwartaalblad 2020

Nog net voor de vakantie het 3e kwartaalblad van 2020. Wij wensen iedereen een fijne vakantie en zien jullie graag terug op 31 augustus !

Start zwemlessen (gedeeltelijk)

Vanaf as maandag kunnen we weer beginnen met gedeeltelijk zwemles geven! Hieronder de brief die naar alle ouders is gestuurd. Lees deze aandachtig door !

2e kwartaalblad 2020

In deze moeilijke tijden, waar we elkaar helaas niet elke week zien in het zwembad, hebben we toch weer een nieuwe editie van het kwartaalblad kunnen samenstellen.

Zwemlessen gaan tijdelijk niet door ! (bijgewerkt)

In verband met de aangescherpte regels van het RIVM heeft het bestuur besloten (in samenspraak met Zwembad Overschie) alle zwemlessen op te schorten tot en met 31 maart. Dit heeft tot onze spijt ook gevolgen voor het aanstaande diplomazwemmen van 23 maart. Hiervoor wordt zo spoedig mogelijk een nieuwe datum gekozen. Dit bericht wordt bijgewerkt…
Lees meer

1e kwartaalblad 2020

Het eerste kwartaalblad van 2020 met een leuke kleurplaat, de verjaardagen voor januari, maart en april en de uitslagen van het diplomazwemmen.

Kwartaalblad 4 – 2019

Het laatste kwartaalblad van 2019, met een leuke kleurwedstrijd !

Kwartaalblad 3 – 2019

Het 3e kwartaalblad van 2019 met de komende activiteiten en een stukje over het brevetzwemmen in Lisse.

Brevetzwemmen Lisse 26 juni 2019

Elk jaar organiseren de Watervrienden Lisse Brevetzwemmen. Brevetzwemmen kun je een beetje vergelijken met het halen van diploma’s. Er wordt niet alleen gekeken naar hoe goed je zwemt, maar ook hoe snel je zwemt! De zwemmers die mee doen moeten binnen een vrij korte tijd vier keer zwemmen. Dat is al lastig genoeg. Er wordt door officials…
Lees meer

Kwartaalblad 2 – 2019

Alweer de 2e uitgave van het kwartaalblad “de Watervriendjes”. Veel leesplezier !

Kwartaalblad 1 – 2019

Na een lange afwezigheid is er weer een verenigingsblad met alle komende activiteiten, verjaardagen en veel meer !